Çevrimiçi Mezun Panelleri ile Buluşuyoruz
Ocak 2021, Cumartesi

Her dönem Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirdiğimiz Mezun Panelleri’ni, pandemi süresince çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Mühendislik Fakültemizden Başarı Haberleri
Aralık 2020, Çarşamba

Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimiz ve mezunlarımız elde ettikleri başarılarla camiamızın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özgür Barış Akan 2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü aldı.

Habere Git
2019 ve 2020 Yılı Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyaları Prof. Dr. Filiz Garip ile Prof. Dr. Hatice Altuğ’un Oldu.
Aralık 2020, Salı

Türkiye’nin yetiştirdiği, evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı bilim insanlarını ödüllendiren, “Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası” 2019 ve 2020 yılı ödülleri düzenlenen online törenle iki kadın bilim insanına takdim edildi

Habere Git
Silikon Vadisi’nde Çalışan Mezunlarımız Buluştu.
Aralık 2020, Salı

Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz "Mezun Buluşmaları" etkinlik serisine çevrimiçi olarak devam ediyoruz. San Francisco Mezun Temsilcimiz Şahin Boydaş'05 tarafından organize edilen Silikon Vadisi Mezunlar Buluşması 21 Kasım Cumartesi günü gerçekleşti. Mezunumuz Şahin Boydaş'05, Silikon Vadisi Mezunlar Buluşması sonrasında duygularını bizimle paylaştı.

Teşekkürler
Aralık 2020, Salı

Anadolu'nun parlak gençlerine nitelikli eğitim imkanlarını sunmak için bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Koç Üniversitesi Giving Week 2020 sona erdi.

ANAMED Yayın Koordinatörü Alican Kutlay’12 ile Röportaj
Aralık 2020, Pazartesi

2012 yılında Koç Üniversitesi Arkeoloji, Sanat Tarihi ve Tarih bölümlerinden mezun olan Alican Kutlay ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 2016 yılında yüksek lisans derecesini yine Koç Üniversitesi'nde alan Alican Kutlay'ın ilham veren öyküsünü röportajımızda bulabilirsiniz.

“Devlet Garantileri” Kitabı Yazarı Hasan Basri Çifçi’18 ile Röportaj
Kasım 2020, Pazartesi

Koç Üniversitesi Hukuk ve Sosyoloji bölümlerinden 2018 yılında mezun olan Hasan Basri Çifçi ile Koç Üniversitesi günlerini, lisans sonrasındaki hayatını ve çok yönlü bir kişi olarak akademide varolmanın geleceğini konuştuk. Kendisinin kitaplaşan  ‘’Devlet Garantileri’’ isimli tezinin öyküsünü ve mezunumuzun kariyer yolculuğunun detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Habere Git
Mezun Panelleri Devam Ediyor.

Habere Git
Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Sitti “Yılın Bilimde Çığır Açan Buluşu Ödülü’’nün Sahibi Oldu.
Kasım 2020, Pazartesi

Koç Üniversitesi Tıp ve Mühendislik Fakülteleriyle, ETH Zürih Bilişim Teknolojileri ve Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Max Planck Akıllı Sistemler Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Metin Sitti, “Duvarları Yıkmak: Dünya Bilim Zirvesi’nin” Mühendislik ve Teknoloji kategorisindeki “Yılın Bilimde Çığır Açan Buluşu Ödülü”nün sahibi oldu.

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Dünyanın En İyileri Arasında
Kasım 2020, Salı

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, Financial Times tarafından 2020 yılı için hazırlanan dünyadaki Executive MBA (EMBA) programlarının değerlendirildiği sıralamada 49. sıraya yükselerek önemli bir başarı elde etti.

Habere Git
Dr. Murat Önok ile Hocalardan Dinleyelim Etkinliği Gerçekleştirildi.
Ekim 2020, Çarşamba

Koç Üniversitesi mezunları yaşam boyu öğrenmeye “Hocalardan Dinleyelim” etkinlikleri ile devam ediyor.

Koç Üniversitesi Yayınları, Çocukları da Kitaplarla Buluşturuyor
Ekim 2020, Salı

Alanında öncü ve güncel bilgiyi içeren başlıkları okura sunmayı amaçlayan Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY), “dünyayı merak edenler için” sloganıyla bu hedefini çocuk kitapları yayımcılığına da taşıyor.