KUMED Gönüllüsü Kaan İnanç’19 ile E-spor Turnuvaları Hakkında Röportaj
Haziran 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi 2019 Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Kaan İnanç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Gönüllüsü olan Kaan İnanç'19 ile Koç Üniversitesi yılları ve KUMED ile birlikte düzenledikleri Gaming Week ve oyun turnuvaları hakkında konuştuk.

Oxford İşletme Grupları Elkitabı
Haziran 2021, Çarşamba

Aslı M. Çolpan, Takashi Hikino ve James R. Lincoln’ün derlediği “Oxford İşletme Grupları Elkitabı”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bu derleme, işletme gruplarının gelişimini, stratejilerini ve kurumsal yönetimlerini irdelemeye yönelik kapsamlı ilk çalışma niteliğinde.

EuroLeague Şampiyonu Mezunumuz: Yakup Sekizkök’03 ile Röportaj
Haziran 2021, Pazartesi

Koç Üniversitesi Ekonomi mezunu ve ülkemizin basketboldaki gururu Anadolu Efes'in Yardımcı Antrenörü Yakup Sekizkök'03 ile kariyeri ve EuroLeague Kupası'nın hikayesi hakkında konuştuk. Mezunlar camiası olarak bizleri gurulandıran mezunumuz Yakup Sekizkök'ü ve takımı Anadolu Efes'i tebrik ediyoruz. Anadolu Efes'in EuroLeague serüveni ve Yakup Sekizkök'03'ün kariyeri hakkındaki detayları sohbetimizde bulabilirsiniz.

Habere Git
Koç Üniversitesi Türkiye’nin “Triple Crown” Unvanına Sahip İlk ve Tek Üniversitesi Oldu.
Mayıs 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü, küresel akreditasyon kuruluşu AACSB International’dan, (Association to Advance Collegiate Schools of Business/İşletme Yüksek Okullarını Geliştirme Derneği) akreditasyon aldı. Daha önce AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına da sahip olan Koç Üniversitesi, bu akreditasyonla birlikte Türkiye’den “Triple Crown” (Üçlü Akreditasyon) ünvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

Habere Git
Koç Üniversitesi’nden Farklı Kariyer Hedeflerine Yönelik Profesyonel Yüksek Lisans Programları
Mayıs 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi, profesyonellere yönelik sunduğu yüksek lisans programlarıyla hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânı sunuyor. Katılımcıları bilinçli kararlar almaya hazırlamak üzere akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan yüksek lisans programları öğrencilere kariyer ufukları açıyor.

Kitap- Sefarad Güzergâhları
Mayıs 2021, Çarşamba

Kerem Tınaz ile Oscar Aguirre-Mandujano’nun derlediği “Sefarad Güzergâhları”, Koç Üniversitesi Yayınları’ndan (KÜY) çıktı. Bir koleksiyondan esinlenerek hazırlanan “Sefarad Güzergâhları” nesnelerin anlattığı bir tarihi gözler önüne seriyor.

KÜ Çocuk Kitap- Ada Lovelace ve Sayıların Başını Döndüren Makine
Mayıs 2021, Çarşamba

Yazar Zoë Tucker ile çizer Rachel Katstaller’in, teknoloji tarihinin en parıltılı isimlerinden biri haline gelecek olan küçük bir kız çocuğunun gerçek hikâyesini anlattığı “Ada Lovelace ve Sayıların Başını Döndüren Makine”, Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı.

Habere Git
KWORKS’ün 2021 Yılı Hızlandırma Programlarına Seçilen Girişimler Belli Oldu.
Mayıs 2021, Çarşamba

KWORKS Hızlandırma, KWORKS Ön Hızlandırma, KWORKS Derin Teknoloji ve KWORKS Kampüs Ön Hızlandırma olmak üzere 4 farklı programa seçilen girişimler belli oldu.

Ece Gürsoy’16 ile Danimarka’daki Doktora Çalışması Hakkında Röportaj
Nisan 2021, Çarşamba

İşletme ve çift anadal Uluslararası İlişkiler mezunu olan Ece Gürsoy'16 ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ece Gürsoy'un Diversity & Inclusion (çeşitlilik ve dahiliyet) konusunu ele alan doktora çalışmasının detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Ece Boydak’13 ile “İş Başa Düştü” Hakkında Sohbet
Nisan 2021, Çarşamba

Koç Üniversitesi Kimya Biyoloji Mühendisliği mezunu Ece Boydak'13 ile "İş Başa Düştü" hakkında sohbet ettik. Blog yazarı Ece Boydak'ın hikayesinin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Elif Sanal’03 ile Yoga Hakkında Sohbet
Nisan 2021, Çarşamba

2003 Uluslararası İlişkiler mezunu Elif Sanal ile birlikte “Yoga” hakkında sohbet ettik. Elif Sanal’ın hikayesinin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

Gizem Göğüş’12 ile Profesyonel Koçluk Hakkında Sohbet
Mart 2021, Çarşamba

Hukuk Bölümü mezunlarımızdan Gizem Göğüş'12 ile kariyer yolculuğu ve kendi kurduğu koçluk şirketinin hikayesi hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Gizem Göğüş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetin detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.