ODD x KUMED
February 2022, Friday

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak sosyal sorumluluk alanında desteğimize devam ediyoruz. Okul Destek Derneği Gönüllü Koordinatörü, 2006 MBA mezunumuz Evren Büyük Kepkep ile 2011 Ekonomi mezunumuz, dernek üyemiz ve aynı zamanda Aslı’nda Hayat kurucusu, Anadolu Bursiyerleri Program Yöneticisi Aslı Yantra çok değerli bir Sivil Toplum Sohbeti gerçekleştirdi.

Habere Git
Kitap – Aşkla Çalışmanın Politikası: Video Oyun Endüstrisinde Hayaller ve Güvencesizlik Gerçeği
February 2022, Wednesday

Ergin Bulut’un üç yıllık saha çalışmasından yola çıkarak kaleme aldığı “Aşkla Çalışmanın Politikası”, Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından yayımlandı. Eğlenceli bir geleceğe karşı oyunbozanlık etmeye yönelik derinlikli ve provokatif bir çağrı!

Habere Git
Koç Üniversitesi’nden Bir İlk: Gelecekte Nasıl Göreceğimizi Gösteren Aygıt Geliştiriliyor
February 2022, Wednesday

Koç Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Hakan Ürey ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Afsun Şahin, Avrupa İnovasyon Konseyi (EIC) tarafından verilen “EIC Geçiş” desteğini almaya hak kazandı.

KÜ Çocuk Kitap- Protesto
January 2022, Thursday

Koç Üniversitesi Çocuk (KÜ Çocuk) tarafından yayımlanan “Protesto”, çevre duyarlılığı konusunda bir sessiz çığlığı duyuruyor bizlere.

Kalp Rahatsızlıklarını Önceden Haber Verecek “2. Şans’a” AB’den Destek Geldi
January 2022, Thursday

Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Levent Beker, “Sürekli Kardiyak Ölçümü Amacıyla Kablosuz ve Biyobozunur İmplant Geliştirilmesi” adlı projesiyle Avrupa Araştırma Konseyi’nden (European Research Council - ERC) 2,5 milyon avro destek almaya hak kazandı.

Yenal Gül’08 ile Ofis Voyvoda Hakkında Konuştuk
January 2022, Thursday

Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun olan Yenal Gül ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Yenal Gül'08 ile Galata'dan ve kendi girişimi olan Ofis Voyvoda'dan bahsettik. Bu keyifli sohbetimizin detaylarına röportajımızı okuyarak ulaşabilirsiniz.

Teri (Palombo) Nudelman’00 ile Astroloji Hakkında Röportaj
January 2022, Thursday

Koç Üniversitesi 2000 Ekonomi Bölümü mezunlarından Teri (Palombo) Nudelman ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Mezunumuz Teri Nudelman'00 ile astroloji ve kendi girişimi olan amethystastrotarot.com hakkında konuştuk. Sohbetimizin detaylarını bu röportajda bulabilirsiniz.

Seda Ünsar’99 ile “Düşüş” İsimli Kitabı Hakkında Konuştuk
December 2021, Tuesday

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu Seda Ünsar'99 ile yeni kitabı "Düşüş" hakkında ve yazarlık macerası hakkında konuştuk. Seda Ünsar'a ve kitabı "Düşüş"'e dair tüm detayları röportajımızda bulabilirsiniz.

KİTAP – TEVFİK FİKRET
December 2021, Monday

Turgut Çeviker’in hazırladığı “Tevfik Fikret” kitabı, 106 yıl sonra ona farklı açılardan bakan bir armağan. Koç Üniversitesi Yayınları’nın (KÜY) yeni dizisi “Armağan Kitaplar”ın da ilk kitabı aynı zamanda...

Habere Git
2021 Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Ali Hortaçsu’nun Oldu
December 2021, Monday

Türkiye’nin yetiştirdiği, evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı bilim insanlarını ödüllendiren, “Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası” 2021 yılı ödülü düzenlenen online törenle takdim edildi

Silikon Vadisi’nin Başarılı Girişimcisi Şahin Boydaş’05 ile Röportaj
December 2021, Monday

Silikon Vadisi’nin başarılı girişimcilerinden Şahin Boydaş’05’in yeni bir başarı haberini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Şahin ile girişimcilik hikayesi, RemoteTeam’in Gusto’ya satışı ve sonrasındaki planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Habere Git
Ayça Küçük ile Fintech Sektörü ve Gençlerin Fintech Kariyerleri Hakkında Röportaj
December 2021, Monday

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2010 yılı mezunu Ayça Küçük ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayça Küçük'10 ile Fintech sektörü ve genç mezunların bu sektördeki kariyerleri hakkında konuştuk. Sohbetimiz ile ilgili detayları röportajımızda bulabilirsiniz.