Hong Kong'taki Mezunlarımız Rektörümüzle bir araya geliyor!
November 2015, Thursday

Rektörümüz Umran İnan Hong Kong'ta yaşayan mezunlarımız ve öğrencierimizle akşam yemeğinde bir araya geliyor.

Mezunlar Geri Dönüyor!
October 2015, Tuesday

1995, 2000 ve 2005 mezunlarımızı, mezuniyetlerinizin 10, 15 ve 20. yıllarını kutlamak için bir araya getirmek istiyoruz. İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2015 sizlerin senesi!

Hocalardan Dinleyelim-Dr. Erdem Yörük
October 2015, Tuesday

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi ve Mezunlar Derneği KUMED işbirliğinde düzenlenecek Hocalardan Dinleyelim etkinlik serisinin ikincisi, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erdem Yörük ile mezunlar lokali KoçPera’da gerçekleştirilecek.

Habere Git
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları yeniden bir araya geliyor…
October 2015, Thursday

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi, Mezunlar Derneği ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi organizasyonuyla, geçen seneki çok keyifli organizasyonun ardından ikinci kez gerçekleşecek buluşmamızda, mezunlarımız aynı fakülteden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrardan keyifli vakit geçirme fırsatı bulacaklar.

Habere Git
KUMED ve 2011 mezunumuz Sadri Alışık’ın girişimiyle KUMED TİYATRO KULÜBÜ kuruluyor
October 2015, Thursday

Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek oyun sahneleme projemiz Kasım ayında başlıyor. Altı ay sürecek proje, Kasım-Nisan ayları süresince, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek eğitimlerle devam edecek.

Habere Git
Endüstri Mühendisliği mezunları, öğretim üyeleri ve öğrencileri Pazar Brunch'ında bir araya geliyor!
October 2015, Monday

Koç Üniversitesi Mezunlar Ofisi, Mezunlar Derneği ve Endüstri Mühendisliği Kulübü organizasyonuyla gerçekleşecek Pazar Brunch'ında mezunlarımız Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelirken, pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencilerimizi de tanıma fırsatı bulacaklar.

Habere Git
Rektörümüz Umran İnan Londra'da yaşayan mezunlarımızla bir araya geliyor.
September 2015, Friday

Londra ziyareti sırasında rektörümüz Londra'daki  mezunlarımızla bir akşam yemeğinde buluşacak.

Sevgi Gönül’de bir girişimci: Şahin Boydaş’05
September 2015, Tuesday

Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2005 mezunlarımızdan Şahin Boydaş, 15 Eylül 2015 Salı günü Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Koç Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte girişimciliğe ilgili öğrencilerimizle bir araya geldi.

Habere Git
Koç Mezunları Mezunlar Günü’nde Kampüse Dönüyor!
August 2015, Thursday

5-6 Eylül 2015 tarihlerinde mezunlarımız Rumelifeneri kampüsünde bir araya geliyorlar. Hep birlikte eğleneceğimiz ve kampüste geçirdiğimiz öğrencilik yıllarını sevgiyle hatırlayacağımız etkinliğimize bütün mezunlarımız okul arkadaşları ve aileleri ile katılabilirler.

Habere Git
2015 Mezunlar Günü 5-6 Eylül'de Kampüste Gerçekleşiyor!
July 2015, Thursday

Kampüs yaşamına ve yurtlara geri dönmeye hazır mısınız?

Yaz boyu KoçPera'nın terasında buluştuk
July 2015, Wednesday

BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) ve KÖLMED (Koç Özel Lisesi Mezunlar Derneği) üyelerinin de katılımıyla 6 Ağustos’ta KoçPera Teras’ta buluştuk. KoçPera Teras buluşmalarının ikincisi için ise 20 Ağustos’ta bir araya geldik. 3 Eylül’de gerçekleşecek etkinliğimize de tüm mezunlarımızı bekleriz!

Ruhunuzu ve midenizi şımartacak tatlar Ayşe Şenol’06’dan: Canella Bakery
June 2015, Tuesday

Derneğimizde 4 Haziran 2015 Perşembe günü gerçekleşen Mezunlar Günü etkinliğimizde butik pastanesinin müthiş lezzetleriyle bize eşlik eden mezunumuz Ayşe Şenol’06, atölyesinin hikâyesini anlatıyor.