Globalleşme Sürecinde Türk Çokuluslu Şirketler
Nisan 2016, Cuma

Doç. Caner Bakır mezunlarımızla kendisinin çalışma alanları olan uluslararası iktisat, bankacılık, finansal düzenlemeler ve devlet ile çokuluslu şirketler arasındaki ilişkiler hakkındaki tecrübelerini ve değerlendirmelerini paylaşacak.

Boston ve Chicago Buluşmaları
Mart 2016, Çarşamba

CASE Dekanımız Prof. Ali Çarkoğlu 3 Nisan'da Boston, 8 Nisan'da Chicago yakınlarında yaşayan mezunlarımızla buluşuyor! Katılımınızı bildirmenizi rica ederiz.

B&N #11: Girişimciler & Yatırımcılar
Mart 2016, Perşembe

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Girişimci ve Yatırımcı mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 6 Nisan’da Eti sponsorluğunda Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde gerçekleşecek!

Mezunlarımız Amsterdam’da ve Münih'te buluştular
Mart 2016, Pazartesi

20 Şubat akşamı Amsterdam’da ikinci kez gerçekleşen mezunlar buluşmasının ardından, bu yıl ilk defa Almanya’da yaşayan mezunlarımız da Münih’te bir araya geldiler. 27 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen etkinliği Münih temsilcimiz ve etkinliğin organizasyonunu üstlenen mezunumuz Ceyhun Emrah Hayman’08 anlattı.

Habere Git
KUMED 2016 yılı dernek aidatınızı ödediniz mi?
Mart 2016, Pazartesi

Her geçen gün artan üye sayımızla, siz mezunlarımızla sosyal ve profesyonel hayatta dayanışmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Biz yaklaşık 4000 üyeden oluşan büyük bir aileyiz.

Üç Koçlu fotoğrafçıdan “Sınırda” Sergisi
Mart 2016, Perşembe

Koç Üniversitesi Fotoğraf Kulübü’nden (KUSHOT) öğrencilerimiz Orhun Şener’16 ve Çağatay Gürbay’16 ile 2015 mezunumuz Hüseyin Karabacak “Sınırda” Sergisi İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ndeler.

Hobisini işe dönüştürenlerden: Duygu Tunçbil Berecen’09
Mart 2016, Çarşamba

Kurumsal hayata veda eden 2009 Ekonomi bölümü mezunumuz Duygu Tunçbil Berecen, Bursa’ya yerleşmesinin ardından hobisi olan el yapımı ürünle tasarımını www.kastanya.com’la yeni bir girişime dönüştürdü. Duygu ile iş yaşamındaki değişimi ve girişimi kastanya.com’u konuştuk. Duygu’nun mezunlarımıza güzel de bir sürprizi var.

B&N #10: Bilişim Teknolojileri
Şubat 2016, Çarşamba

Mezunlar Derneği olarak siz değerli mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Business & Networking etkinliklerimiz 2016’da Eti Sponsorloğunda gerçekleşecek!

Habere Git
Güneri Tuncer’den bir sosyal girişim: www.evebakici.com
Şubat 2016, Pazartesi

Endüstri ve Örgüt Psikolojisi master programı mezunumuz Güneri Tuncer’06 son derece problemli bir alanda “social business / sosyal iş(letme)” projesi olan evebakici.com ile girişimciliğe adım attı. Güneri ile bu alandaki sorunları ve evebakici.com’un bu sorunlara nasıl çözümler getirdiğini konuştuk.

Türkiye’nin en çok takip edilen anne blogger’ı: Hassas Anne – Ece Kumkale
Şubat 2016, Pazartesi

Koç Üniversitesi’nin ilk öğrencilerinden ve 1999 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Ece Çiflikli Kumkale “Hassas Anne” bloğu ve Facebook sayfası ile 500.000 anne tarafından takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl Zekeriyaköy’de Hassas Anne Etkinlik ve Gelişim Merkezi’ni açan Ece ile annelik, blogger’lık ve Hassas Anne’yi konuştuk.

İş Dünyasında Büyük Veri
Şubat 2016, Cuma

Hocalardan Dinleyelim'de bu ay Doç. Özden Gür Ali ile İş Dünyasında Büyük Veri konulu sohbetimizi gerçekleştiriyoruz.

Uluer Kardeşlerden bir sosyal ağ: Hairmod
Ocak 2016, Perşembe

Caner’02 ve Cem’06 Uluer kardeşler girişimcilik hikayelerine bir yenisini eklediler: Hairmod. Dünyanın ilk saç ve makyaj sosyal ağı olan Hairmod’u Caner ve Cem’den dinledik.