Hummingbird Ventures’dan Armut.com’a Yatırım
Şubat 2014, Cuma

2002 MBA mezunumuz Başak Taşpınar Değim’in kurucusu olduğu Armut.com, boyacı, nakliyat, temizlik, tadilat-dekorasyon gibi hizmetlerde ücretsiz fiyat teklifi alma modeliyle 2011’den beri kategorisinde liderliğini sürdürüyor. Armut.com, daha önce Çiçek Sepeti, Peak Games ve MarkaVip’e yatırım yapmış olan Hummingbird Ventures’dan ilk yatırımını aldı.

Mühendis Mezunlar Buluştu
Şubat 2014, Perşembe

6 Şubat’ta Levent’te gerçekleşen etkinlikte Mühendislik Fakültesi Mezunları buluştu. Fakülte’nin beş bölümünün hocalarının ve mezunlarının davetli olduğu etkinlik oldukça keyifli geçti.

Doktor randevuları bir tıkla hizmetinizde: DoktorSaati.com
Ocak 2014, Cuma

2011 Ekonomi bölümü mezunumuz Erdoğan Yücel yeni girişimi DoktorSaati.com ile sağlık alanında önemli bir hizmet sunuyor. Erdoğan ile diş hekimliğinden beslenme ve diyet uzmanlığına kadar pek çok alanda görev yapan uzman ve doktorlardan tek tıkla randevu almanın mümkün olduğu DoktorSaati ve hizmetleri hakkında konuştuk.

Zamandaki Yabancı
Ocak 2014, Cuma

2011 Fizik bölümü mezunumuz Alhun Aydın’ın Zamandaki Yabancı ismini taşıyan ilk müzik albümü çıktı. Alhun’la bir araya gelerek müzik kariyeri ve yeni albümü hakkında konuştuk.

Odeon Series “2014 Yılbaşı Buluşması” ile devam etti
Aralık 2013, Pazar

Koç Üniversitesi Mezunları 29 Aralık Pazar günü, Divan Otel Elmadağ'da yapılan “2014 Yılbaşı Buluşması” ile yeni yıla merhaba dedi. Öğrencilik yıllarımızda kampüste yapılan Odeon partilerine ithafen, geçen yıl Babylon'daki yılbaşı partimiz Odeon Series V.1 olarak adlandırılmıştı. Serinin ikinci buluşmasına da mezunlarımızın ilgisi yoğundu.

Üç Koçlu’dan Kolay Depo
Aralık 2013, Cuma

İşletme bölümü 2007 mezunlarımız Egemen Döven, Berk Çağlar ve Hakan Bilgütay iş yaşamlarına üç yeni girişim ile devam ediyorlar. Egemen, Berk ve Hakan ile biraraya geldik, girişimcilik öykülerini ve özellikle Kolay Depo’yu konuştuk.

Mezunlar Derneği Genel Kurulu yapıldı, yeni Yönetim Kurulu seçildi
Aralık 2013, Perşembe

Tüzük gereği iki senede bir kez yapılan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12.12.2013 Perşembe günü, Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

10. ve 15. Mezuniyet yılı kutlama yemeği: Kucaklaştık!
Aralık 2013, Cumartesi

Mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2003 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1998 mezunları Rumelifeneri Kampüsü, Kurucular Salonu’nda özel bir kutlama yemeği ile bir araya geldiler.

Ayşe Tekbaş’tan Human Design Sistemi
Kasım 2013, Cuma

1997 MBA mezunlarından Ayşe Tekbaş Eylül ayında kurduğu şirketi ile bu ay içerisinde hizmet vermeye başlıyor. Şirket portföyünde Human Design Sistemi ile kişisel gelişim, kariyer analizleri ve şirket yapılandırması konusunda ürünler olacak. Ayşe ile kariyer yolcuğunu ve Human Design sistemini konuştuk.

Tiyatro sahnesinde iki Koçlu: Sürgün
Kasım 2013, Pazar

2002 Ekonomi mezunumuz Emrah Ülkü ve 2009 Endüstri Mühendisliği mezunumuz Gizem Ünlü’nün rol aldıkları tiyatro oyunu Sürgün MSGSÜ Bomonti Kampüsü’nde Şebnem Selışık Aksan Sahnesi sergilendi. Oyunu izleyen 2004 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Pınar Özyürek Emrah ve Gizem’le tiyatro serüvenleri ve yeni oyunları Sürgün’le ilgili keyifli bir sohbet yaptı.

KUrBAĞ #4: Girişimci ve yatırımcı mezunlar buluştu
Kasım 2013, Cuma

Mezunlar Derneği KUrBAĞ etkinlik serisi ile mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyor. Birincisini Pazarlama, ardından ikincisini Şirket Birleşmeleri&Satın Almaları, üçüncüsünü ise İnsan Kaynakları konularında yapılan Business&Networking buluşmaları GİRİŞİMCİ ve YATIRIMCI mezunlarla devam etti. Buluşma 22 Kasım’da, Girişimcilik Haftası’nda gerçekleştirildi.

Deloitte’un yeni ortağı: Şule Firuzment’99
Ekim 2013, Pazartesi

1999 Ekonomi Bölümü mezunumuz Şule Firuzment 14 yıldır görev yaptığı Uluslararası denetim, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman şirketi Deloitte’un yeni ortaklarından oldu.Şule ile kariyeri ve yeni görevi hakkında konuştuk.