Yemeğin ve fotoğrafın en lezzetlisi: Gurme Mutfak Hikayeleri
Mart 2014, Pazar

2000 Ekonomi mezunumuz profesyonel yemek fotoğrafçısı ve stilisti Gözde Durusoy, hayatta sevdiği üç şeyi, yazmayı, yemek yapmayı ve fotoğraf çekmeyi “Gurme Mutfak Hikayeleri” adlı blogunda birleştiriyor. Gözde’yle hem keyifli hem de lezzetli bir sohbet gerçekleştirdik.

3. İngiltere Mezunlar Buluşması
Mart 2014, Cumartesi

İngiltere’de yaşayan mezunlar Şubat ayında, Londra’da, CASE Dekanı Ali Çarkoğlu ile buluştular. Bu yıl üçüncüsü ile gelenekselleşen bu buluşmayı İngiltere mezun temsilcilerimizden Sezer Erkılınç’09 anlattı.

2007 mezunları Buşra ve Emre “YürüüBee” diyorlar!
Şubat 2014, Cuma

2007 İşletme ve Matematik mezunu Buşra Durceylan ve 2007 İşletme mezunu Hasan Emre Fırıncıoğlu ile Kasım 2013’te Japonya’dan başladıkları Asya Pasifik seyahatlerini ve kurumsal hayata ara verip nasıl böyle bir maceraya atıldıkları üzerine konuştuk. Buşra ve Emre’nin uzaklardan selamı var…

Merve Purde’10 sofralarımızı Pina ile şenlendiriyor
Şubat 2014, Cuma

2010 Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunlarından Merve Purde gıda sektörüne sağlıklı bir şekilde giriş yapıyor. Ürettikleri doğal zeytinyağı Pina ile karşımıza çıkan Merve, kendisinden ve yeni şirketinden bahsetti. Gelin hep birlikte göz atalım.

Hummingbird Ventures’dan Armut.com’a Yatırım
Şubat 2014, Cuma

2002 MBA mezunumuz Başak Taşpınar Değim’in kurucusu olduğu Armut.com, boyacı, nakliyat, temizlik, tadilat-dekorasyon gibi hizmetlerde ücretsiz fiyat teklifi alma modeliyle 2011’den beri kategorisinde liderliğini sürdürüyor. Armut.com, daha önce Çiçek Sepeti, Peak Games ve MarkaVip’e yatırım yapmış olan Hummingbird Ventures’dan ilk yatırımını aldı.

Mühendis Mezunlar Buluştu
Şubat 2014, Perşembe

6 Şubat’ta Levent’te gerçekleşen etkinlikte Mühendislik Fakültesi Mezunları buluştu. Fakülte’nin beş bölümünün hocalarının ve mezunlarının davetli olduğu etkinlik oldukça keyifli geçti.

Doktor randevuları bir tıkla hizmetinizde: DoktorSaati.com
Ocak 2014, Cuma

2011 Ekonomi bölümü mezunumuz Erdoğan Yücel yeni girişimi DoktorSaati.com ile sağlık alanında önemli bir hizmet sunuyor. Erdoğan ile diş hekimliğinden beslenme ve diyet uzmanlığına kadar pek çok alanda görev yapan uzman ve doktorlardan tek tıkla randevu almanın mümkün olduğu DoktorSaati ve hizmetleri hakkında konuştuk.

Zamandaki Yabancı
Ocak 2014, Cuma

2011 Fizik bölümü mezunumuz Alhun Aydın’ın Zamandaki Yabancı ismini taşıyan ilk müzik albümü çıktı. Alhun’la bir araya gelerek müzik kariyeri ve yeni albümü hakkında konuştuk.

Odeon Series “2014 Yılbaşı Buluşması” ile devam etti
Aralık 2013, Pazar

Koç Üniversitesi Mezunları 29 Aralık Pazar günü, Divan Otel Elmadağ'da yapılan “2014 Yılbaşı Buluşması” ile yeni yıla merhaba dedi. Öğrencilik yıllarımızda kampüste yapılan Odeon partilerine ithafen, geçen yıl Babylon'daki yılbaşı partimiz Odeon Series V.1 olarak adlandırılmıştı. Serinin ikinci buluşmasına da mezunlarımızın ilgisi yoğundu.

Üç Koçlu’dan Kolay Depo
Aralık 2013, Cuma

İşletme bölümü 2007 mezunlarımız Egemen Döven, Berk Çağlar ve Hakan Bilgütay iş yaşamlarına üç yeni girişim ile devam ediyorlar. Egemen, Berk ve Hakan ile biraraya geldik, girişimcilik öykülerini ve özellikle Kolay Depo’yu konuştuk.

Mezunlar Derneği Genel Kurulu yapıldı, yeni Yönetim Kurulu seçildi
Aralık 2013, Perşembe

Tüzük gereği iki senede bir kez yapılan Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12.12.2013 Perşembe günü, Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

10. ve 15. Mezuniyet yılı kutlama yemeği: Kucaklaştık!
Aralık 2013, Cumartesi

Mezuniyetinin 10. yılını kutlayan 2003 mezunları ve 15. yılını kutlayan 1998 mezunları Rumelifeneri Kampüsü, Kurucular Salonu’nda özel bir kutlama yemeği ile bir araya geldiler.