B&N #14: Denetim & Finans
Kasım 2016, Cuma

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Denetim ve Finans sektöründe çalışan  mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 24 Kasım'da Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Şehrin Kalp Atışı: Beatrips
Kasım 2016, Cuma

Mezunlarımız Eren Atlı’13 ve Doruk Helvacıoğlu’13, yeni girişimleri Beatrips ile İstanbul’un nabzını tutuyorlar. Doruk ve Eren ile biraraya gelerek kariyer hikayelerini ve Beatrips’i konuştuk.

İneklere fısıldayan adam: Cem Kurt’11
Kasım 2016, Çarşamba

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aslı Yantra’11, 2011 Ekonomi mezunumuz Cem Kurt ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aslı, “İneklere fısıldayan adam” Cem ile kariyer hikayesi ve aile şirketi Kurtsan hakkında konuştu. Bu röportaj için Aslı ve Cem’e çok teşekkür ediyoruz.

İyi yaş almanın yolu: Longi
Ekim 2016, Pazartesi

Mezunlar Derneğimizin bir önceki başkanı Seçil Kınay’04, iyi yaş alma odaklı, bütünleyici ve önleyici bir bakış açısıyla, teknolojinin yardımını kullanarak, insanların günlük hayatlarında doğru adımlar atmalarını sağlayan ve gelecek problemleri engellemeye yardımcı olan yeni girişimleri Longi ile ilgili olarak Fatih Mustafa Çelebi’13 ve Berk Yılmaz’15 ile bir araya geldi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü (GSSE) mezunları KoçPera’da buluştu
Ekim 2016, Perşembe

Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü mezunlarımız, hocalarımız ve son sınıf yüksek lisans öğrencilerimizle 19 Ekim akşamı KoçPera’da buluştular. Okulumuzla ilgili heyecan verici haberlerin de paylaşıldığı bu güzel geceyi Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü Direktörü Levent Demirel anlattı.

Habere Git
Tercih dönemine verimlilik katan uygulama: SOR’UN
Ekim 2016, Perşembe

Özgür Doğan’11 ve Ozan Bozkurt’11 yeni kurdukları SOR’UN uygulaması ile tercih döneminde Koç Üniversitesi’ne %20 verimlilik kazandırdı. Bu dönemde gelen aday öğrenci soru ve taleplerinin %30’u SOR'UN üzerinden geldi. Özgür ile müşteri hizmetleri alanında son kullanıcıların daha verimli iletişim kurması gerekliliği üzerine kurulan SOR’UN’u konuştuk.

Endüstri Mühendisliği Brunch
Ekim 2016, Salı

Koç Üniversitesi Mezunlar Ofisi, Mezunlar Derneği ve Endüstri Mühendisliği Kulübü organizasyonuyla gerçekleşecek Brunch mezunlarımız Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan arkadaşları ve hocalarıyla tekrar bir araya gelirken, pek yakında mezunlar ailesine katılacak son sınıf öğrencilerimizi de tanıma fırsatı bulacaklar.

10,15 ve 20. Yıl Kutlamaları
Ekim 2016, Cuma

1996, 2001 ve 2006 mezunlarımızı, mezuniyetlerinizin 10, 15 ve 20. yıllarını kutlamak için bir araya getirmek istiyoruz. İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2016 sizlerin senesi!

B&N #13: Marketing
Ekim 2016, Pazartesi

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Marketing sektöründe çalışanlar, ajanslar ve bu sektöre freelance iş yapan  mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 27 Ekim'de Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Gayrimenkul alanında bir ilk: Yuvako.com
Ekim 2016, Perşembe

Mezunlarımız Can Erenberk'07 ve Melih Herman'05 Türkiye’de bir ilk olan, gayrimenkul almak ya da satmak isteyen kişilerin yaşadığı sorunlara teknolojik ve müşteri memnuniyeti odaklı çözümler getiren Yuvako ile girişimcilik hikayelerini bizimle paylaştılar. Can ve Melih ile Yuvako hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gayrimenkul almak ya da satmak isteyen mezunlarımızın oldukça ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

GSSE Buluşması
Ekim 2016, Pazartesi

19 Ekim Çarşamba akşamı Fen Bilimleri ve Mühendislik Enstitüsü (GSSE) mezunları KoçPera'da bir araya geliyor!

Habere Git
KUMED Tiyatro Kulübü Kayıtları Başlıyor!
Eylül 2016, Cuma

Tiyatroyu seven ve sahne heyecanını yaşamak isteyen mezunlarımıza duyurulur…