En güzel hediyeler Tuba Pilavcı Yapar’dan: Splenditta.com
January 2017, Monday

2010 İşletme Bölümü mezunumuz Tuba Pilavcı Yapar kurumsal hayatın ardından girişimciliğe atılanlardan. Tuba ile bir araya geldik, kariyer hikayesi ve yeni girişimi splenditta.com hakkında konuştuk.

Senden umutluyuz 2017!
December 2016, Friday

Ne kadar zor günler geçirsek de birlikte olmak bize her zaman güç veriyor. Mezunlarımız 2017’yi KoçPera’da hep birlikte karşıladılar. Bu keyifli geceyi 2016 mezunumuz Özge Akpınar anlattı.

Habere Git
KUMED Yılbaşı Partisi KoçPera'da!
December 2016, Friday

Koç Üniversitesi Mezunlar Derneği (KUMED) organizasyonuyla, yeni yılı hep birlikte 29 Aralık'ta KoçPera'da kutluyoruz. 2016’ya veda ederken, 2017'yi dost muhabbetler, lezzetli atıştırmalıklar, sürprizler ve hediyeler eşliğinde karşılamak için sizleri KoçPera’ya bekliyoruz. Kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

Evde kahve içmek varken: Dilhan Şener’14
December 2016, Wednesday

Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz Dilhan Şener’14 yeni girişimi tazekahve.co ile kaliteli kahveyi evimize getiriyor. Buenos Dias!, Mösyö, Rudolph gibi eğlenceli isimleri olan kahvelerle tanıştık, biz çok sevdik. Yılbaşı öncesi %10 indirimi de hatırlatmak isteriz.

Habere Git
Siyasal Liderliğin Dönüşümü ve Anayasalar (Ertelendi)
December 2016, Saturday

Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Bertil Emrah Oder 13 Aralık'ta KoçPera'da "Siyasal Liderliğin Dönüşümü ve Anayasalar: Yeni Devlet Başkanları, Parlamentolar ve Yargı" konulu semineri "Hocalardan Dinleyelim" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirecek. Tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

B&N #16: Akademisyenler
December 2016, Friday

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Akademisyen olarak görev yapan mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 16 Şubat'ta "gittigidiyor" sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

B&N #15: Turizm & Eğlence
December 2016, Friday

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Turizm ve Eğlence sektörlerinde çalışan  mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 15 Aralık'ta Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Güz’16 Mezun Panelleri
December 2016, Thursday

Güz’16 döneminde Kariyer Gelişim Merkezi ile birlikte öğrencilerin ilgisini çekecek iki yeni panel gerçekleştirdik. Arkeoloji ve Sanat Tarihi, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat ve Tarih bölümü mezunlarımızla Sosyal Bilimler panelini, sivil toplum kuruluşlarında çalışan mezunlarımızla ise Üçüncü Sektör panelini gerçekleştirdik.Turizm ve Eğlence sektörlerinde çalışan  mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 15 Aralık'ta Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Hukuk Buluşması'16 (Ertelendi)
December 2016, Thursday

Hukuk Fakültesi Mezunları Buluşması 13 Aralık'ta KoçPera'da gerçekleşecek. 19.30- 20.30 saatleri arasında Prof. Dr Bertil Emrah Oder'in vereceği seminerin ardından 20.30 - 21.30 saatleri arasında mezun buluşması gerçekleşecek.

B&N #14: Denetim & Finans
November 2016, Friday

Mezunlarımızı çalışma alanlarına göre gruplar halinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Denetim ve Finans sektöründe çalışan  mezunlarımızı bir araya getireceğimiz Business & Networking etkinliğimiz 24 Kasım'da Eti sponsorluğunda KoçPera'da gerçekleşecek!

Şehrin Kalp Atışı: Beatrips
November 2016, Friday

Mezunlarımız Eren Atlı’13 ve Doruk Helvacıoğlu’13, yeni girişimleri Beatrips ile İstanbul’un nabzını tutuyorlar. Doruk ve Eren ile biraraya gelerek kariyer hikayelerini ve Beatrips’i konuştuk.

İneklere fısıldayan adam: Cem Kurt’11
November 2016, Wednesday

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aslı Yantra’11, 2011 Ekonomi mezunumuz Cem Kurt ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aslı, “İneklere fısıldayan adam” Cem ile kariyer hikayesi ve aile şirketi Kurtsan hakkında konuştu. Bu röportaj için Aslı ve Cem’e çok teşekkür ediyoruz.