13 Kasım 2013

Radyonun sesini açar mısın?

İş Dünyasından Sivil Topluma: Sosyal Değişimin Liderleriyle Sohbetler' radyo programı 9 Ekim 2013 tarihinde yayın hayatına başladı. Program, iş dünyası ve sivil toplumda öne çıkan ve başarılarıyla örnek olacak konukları ve göze çarpan konularıyla her Çarşamba canlı olarak 12:00-13:00 saatleri arasında Koç Üniversitesi radyosu KURadyo'da canlı olarak dinlenebilir.

Her kurum ve kişi, sosyal değişim yaratabilir, sosyal değişimin bir parçası olabilir. Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSEF), Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) tarafından desteklenen, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ve Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Hale Öner’in sunduğu, 'İş Dünyasından Sivil Topluma:Sosyal Değişimin Liderleriyle Söyleşiler' radyo programı her Çarşamba 12:00-13:00 saatleri arasında Koç Üniversitesi Radyosu KURadyo’da.

Sivil toplum,sanat ve iş dünyasından birçok önemli konuğu ağırlayacağımız programımızı http://radyo.ku.edu.tr linkinden takip edebilirsiniz.

Programı kaçıranlar için; Cuma günleri, 23:00-00:00 ve Pazar günleri 18:00-19:00 haftanın programı iki kez banttan yayınlanacaktır.

www.kusif.ku.edu.tr