Panelist olun, deneyimlerinizi öğrencilerimize aktarın.

14 Ağustos 2018

Panelist olun, deneyimlerinizi öğrencilerimize aktarın.

Öğrencilerimizle hikayenizi paylaşmak, edindiğiniz tecrübeleri anlatmak isterseniz sizleri önümüzdeki dönem üniversitemize davet ediyoruz.

Mezunlarla İlişkiler Ofisi olarak Kariyer Gelişim Merkezi ile birlikte, mezunlarımızla öğrencilerimiz arasındaki dayanışmayı kuvvetlendirmek, öğrencilerimizin mezunlarımızın tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla her dönem çeşitli konularda mezun panelleri düzenliyoruz.

Önümüzdeki dönem de aşağıdaki konularla ilgili paneller düzenleyeceğiz:

- Danışmanlık alanında kariyer
- Psikoloji alanında kariyer
- Sanat ve Kültür Yönetimi alanlarında kariyer
- Sosyal Etki alanında kariyer
- Bilim ve AR-GE alanlarında kariyer
- Hukuk alanında kariyer
- İşletme, Bankacılık ve Finans alanlarında kariyer
- Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri alanlarında kariyer
- İletişim, Medya ve Reklamcılık alanlarında kariyer
- Sağlık hizmetleri alanında kariyer

Bu sektörlerde çalışan ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşmaya gönüllü mezunlarımız bize ulaşabilirler. Sizleri bir zamanlar öğrencisi olduğunuz okulunuzda panelist olarak ağırlamak ve öğrencilerle bu sıcak ve keyifli ortamı hep birlikte paylaşmak bizleri çok mutlu edecektir.

Etkinliklerimize panelist olarak katılmak isteyen mezunlarımızdan bizimle mezun@ku.edu.tr adresinden iletişime geçerek, hangi panelimizde panelist olarak yer almak istediklerini belirtmelerini rica ederiz.