2 Şubat 2014

2012 ve 2013 mezunları için "Mezuniyet Sonrası Anketi"

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemizden 2012 ve 2013 yılında mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kariyer tercihleri hakkında bilgi toplamak amacıyla hazırlanan “Mezuniyet Sonrası Anketi”ni sizlerle paylaşmak isteriz.

Bu anketten elde edeceğimiz bilgilerle,
1. Mevcut öğrencilerimizin kariyer planlarını şekillendirirken Koç Üniversitesi mezunlarının bilgilerinden faydalanmalarını sağlamayı;

2. Aday öğrencilerin, mezunlarımızın kariyer yolları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve böylece tercihlerinde öncelikle Koç Üniversitesi’ne yer vermelerine destek olmayı;

3. İşverenlere, yükseköğrenim kurumlarına ve diğer paydaşlara mezunlarımızın tercih ettiği iş alanları, bölümler, yüksek lisans programları gibi kariyer tercihleri hakkında bilgi vermeyi amaçlıyoruz.

Yaklaşık iki dakikanızı alacak bu kısa ankete online olarak aşağıdaki link’e tıklayarak ulaşabilirsiniz. Son katılım tarihi 17 Mart 2014 Cuma günüdür.

Anketle ilgili her türlü sorunuz için career@ku.edu.tr adresine eposta gönderebilirsiniz.

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Kariyer Gelişim Merkezi & Mezunlarla İlişkiler Ofisi