28 Ağustos 2014

Kariyer Gelişim Merkezi’nden eski ve yeni tüm mezunlara mesaj var!

Kariyer Gelişim Merkezimiz yeni mezun olup iş arayışında olan ya da kariyerinde ilerlerken Koç mezunları ile çalışmak isteyen tüm mezunlarımıza sesleniyor. KUcareerlink ile güncel ilanları takip edebilir ya da kurumunuza yeni Koçluların gelmesini sağlayabilirsiniz.

“Kariyer Gelişim Merkezi olarak 2014 yılı mezunlarımızı kutluyor ve bundan sonrasında da kariyerle ilgili ihtiyaçlarınızda destek olmaya devam etmekten büyük mutluluk duyacağımızı iletmek istiyoruz. Halen iş arayışınıza devam ediyorsanız KUcareerlink’e giriş yaparak güncel ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Şirketlerle olan ilişkilerimizi sürdürmek ve geliştirmek için şirket ziyaretlerimize devam ediyor ve Koç Üniversitesi mezunlarının iş dünyasında tercih edilen, beğenilen, lider kişiler olarak tanınması için çalışıyoruz. Artan sayıda şirket KUcareerlink’i kullanarak staj ve iş fırsatlarını sizlere ulaştırmamız için bizimle paylaşıyor. İş arayışınızda iseniz KUcareerlink’i düzenli olarak takip etmeniz faydalı olacaktır. Böylece, aynı zamanda düzenlenen etkinlik ve toplantılardan da haberdar olabilirsiniz.

Biz de, sizlere kolayca ulaşmak ve işbirliği içerisinde olmak istiyoruz. Linkedin’deki resmi grubumuz Koc University Alumni grubuna katılmanız bizim için çok önemli. Böylece, hem duyurularımızı takip edebilir hem de grup üyeleriyle kendi haberlerinizi paylaşabilirsiniz.

Tüm mezunlarımızın Koç Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının iş dünyasında tercih edilen, beğenilen, lider kişiler olarak tanınmasında bize vereceği destek çok önemli. Kurumunuzdaki iş ve staj ilanlarını bizimle paylaşabilirsiniz. Bunun için career@ku.edu.tr adresine konuyla ilgili e-posta göndermeniz yeterli olacaktır.

Bunun yanı sıra, kurumunuzdaki İnsan Kaynakları Yöneticilerini Koç Üniversitesi’ni işe alımda tercih edilen okul olarak listelerine eklemeleri ve staj ve tam zamanlı iş fırsatlarını Kariyer Gelişim Merkezi’yle paylaşmaları için teşvik edebilirsiniz. İş ve staj ilanlarını öğrenci ve mezunlarımızla ücretsiz olarak yayınlıyoruz. Çalıştığınız şirket ve kurumlar açık pozisyonlarını career@ku.edu.tr adresine iletebilirler.

Yeni ve eski tüm mezunlarımıza başarılar diliyoruz.

Kariyer Gelişim Merkezi”