13 Mayıs 2015

Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman Bahar Şenliği'ndeydi

SAK tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’15, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Katılımcılara müzik şöleni yaşatan festivalde Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman canlı performanslarıyla sahne aldı. Yapı Kredi Play’in ana sponsorluğunda düzenlenen festivalde, birçok etkinlik ve ödüllü yarışmalar yapıldı ve 7000 kişiye ulaşıldı.

Yapı Kredi Play’in ana sponsorluğunda Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’15 bu yıl da katılımcılarına müzik şöleni yaşattı. Festival, Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kam-püsü’nde 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Ana sahnede 90 BPM, Gökcan Sanlıman, Son Feci Bisiklet, Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman; Party Zone’da ise Doğuş Çabakçor, BASSBAKAN, Ras Memo, Da Frogg Eyez Meets Firuzağa, Gunesta Meets Alphadub, Açık Mikrofon (BKM Mutfak) ile Power Türk, KuRadyo, Radyo Boğaziçi ve Muzikus (Ömer Mesci) canlı performanslarıyla sahne aldı.

Saat 12.00’den itibaren misafirlere açılan ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren festivalde, eğlenceli outdoor oyunlarıyla ödüllü yarışmalar ve çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunları-nın yanı sıra dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği’15, bu yıl da 7000 kişiyi ağırladı.