4 Mart 2014

Koç Üniversitesi 20. Kuruluş Yıldönümü Konseri

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemizin kuruluşunun yirminci yılını, Arjantin doğumlu İsrailli virtüöz büyük şef Daniel Barenboim'un 450 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski ve saygın orkestralarından biri kabul edilen Staatskapelle Berlin ile birlikte 14 Mayıs 2014 Çarşamba akşamı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştireceği özel bir konser ile kutlayacağız.

Konser davetiyeleri sınırlı sayıda olduğundan talep sırasına göre mezunlarımıza dağıtım yapılacaktır. İlgilenen mezunlarımız 22 – 25 Nisan tarihleri arasında mezun@alm.ku.edu.tr adresine taleplerini iletebilirler. Olumlu geri dönüş yapılamayan talepler bekleme listesine alınacak ve kontenjan açıldığı takdirde öncelik sırasına göre tekrar değerlendirileceklerdir.

Koç Üniversitesi Ailesi’nin büyüdüğü ve güçlendiği nice yirmi yıllar dileriz.

Koç Üniversitesi Mezunlarla İlişkiler Ofisi